Her kan du se et udvalg af legetøj der kan købes hos Tullebo, når du adopterer kat/katte. Bemærk der tages forbehold for udsolgt varer, og der kan sagtens være andre varer end dem der er vist her.

Langt de fleste legesager kan også bruges til hunde :)

 

skum fodbolde
Skum fodbolde 2-pak
Skumbolde i fodbold look er sjovt kattelegetøj. De er bløde, nemme at få fat i med kløer/tænder og hopper lystigt i værelset. Det giver meget sjov.
Der er en blå og en lyserød bold i posen. Diameteren er fire centimeter.
Pr. pose kr. 15,00

 

Drillepind til kat
Ass. drillepinde
Drillepinde, med kunstfjer og glitter
Pr. stk. kr. 15,00

 


KONG Cat Wubba Boa Teaser (drillepind)
Interaktiv kattelegetøj med fiskestang. Katten vil elske at jage de farvestrålende fjer. Bjælde og katteurt gør legetøjet ekstra attraktivt for katten
Pr stk. kr. 50,00

 

karlie mus med lyd
Legemus med lyd
Mus er altid populært som legetøj til katte og giver meget sjov. Denne plysmus har en lydeffekt, der gør legetøjet endnu mere interessant for killinger og voksne katte og stimulerer dem til at lege og jage.
Pr. stk. kr. 32,-

 


Catnip Toys
Vælg her mellem 3 forskellige legeting med catnip: 2 mus, 2 pølser, eller 2 mus - alle med udfordrende fjer. Legetøj til alle legesyge katte i alle aldre.
kr. 25,- for pakke med 2 stk. legetøj

 


MUS
Pose med 5 farvestrålende mus
Pr. stk. kr. 20,00

 


Natur mus
SEAWEED Natur Mus. Mål: 2,5 x 5 cm.
Pr. pakke med 3 stk. 35,00 kr

 

 

lille mus

Ass. små mus
Sød klassisk legemus, 5 cm.
Pr. stk. kr. 5,00

 


Legemus
Sød grå legemus af plys med catnip. Mål ca. 7 cm. uden hale
Pr. stk. 15,00 kr

 

 


KONG mus med katteurt
Disse bløde mus har en genlukkelig "mave" (velcro) til at holde katteurten sikkert på plads. Legetøjet omfatter en dåse KONGs førsteklasses nordamerikanske katteurt- Når katteurtduften begynder at forsvinde, skal du blot tilføje mere frisk katteurt til en anden runde sjov! Catnip kan opbevares i fryseren for at holde den frisk. Legetøjet er maskinvaskbart med katteurten fjernet.
Pr. stk. Kr. 35,00

 

    
KONG Cat Cork Ball
KONG korkbold lægger op til sjov interaktiv leg med ejeren og appellerer til kattens naturlige jagtinstikt. De flagrende fjer og de forskellige materialer, lyde og dufte udfordrer og underholder katten, så den holdes beskæftiget i lang tid.
Pr. stk kr. 25,00

 


KONG Cat Yarnimals
Små søde stofbolde specielt designet til katte. KONG Cat Yarnimals stimulerer katten til at kramme, kradse og angribe sit "bytte" og bjældelyden tiltrækker ekstra opmærksomhed fra katten. Fyldt med nordamerikansk kvalitetskatteurt, som katte bare elsker.
Pr. stk. kr. 45,00

 


KONG Cat Tropics Fish Blue
Her er der hentet inspiration fra havet. De farvestrålende fisk med haler af fjer er uimodståelige for katten.
KONG Tropics figurerne er fyldt med masser af amerikansk kvalitetskatteurt, der stimulerer til sjov leg.
Se de naturlige jagtinstinkter tage over, når din yndlingskat opdager sit nye bytte.
Pr. stk. kr. 40,00

 

KONG Bear 383370 kruuse
KONG Softies Patchwork Bear
Søde, bløde og fyldt med knitrelyde, der appelerer til kattens sanser og vækker deres naturlige instinkter for at jage, forfølge og fange bytte.
Indeholder katteurt der gør legetøjet ekstra attraktivt. 8 cm. Ass. farver.
Pr. stk. kr. 40,00

 

KONG Kickeroo 383122 kruuse

KONG Kickeroo Mouse
Se din kat angribe, slås med og putte sig med sin legemus. Dette unikke kattelegetøj appellerer til kattens instinktive trang til at forfølge og fange byttet. Kickeroo’ens størrelse, form og materiale er specielt udvalgt til at fremme brydning og spark med bagpoterne.
Den pjuskede hale bevæger sig, så det bliver ekstra spændende, for ikke at nævne den store mængde af KONGs amerikanske katteurt indeni, der inviterer til endnu mere leg. Bliv ikke overrasket, hvis Kickeroo bliver din kats yndlingslegetøj.
13 cm +hale ca. 9 cm, ialt ca. 22 cm sjov og ballade
Ass. farver
Pr. stk. kr. 35,00

 


KONG Kickeroo Giraffe
KONG Kickeroo's lange længde tilskynder din kat til at sparke med bagpoter, der fremmer masser af sund, fuldkropsaktivitet. Stor plushale tænder kattens jagtinstinkter. Kickeroo er i blødt materiale og dejlig at putte med. Den krøllende lyd holder kattens interesse, mens KONG Premium North American Catnip øger sjov.
Pr. stk. kr. 40,00

 

 

KONG Cat Tropics Mouse 383852

KONG Cat Tropics Mouse
Sødt, sjovt og farverigt legetøj til katten. De mange farver og former opfordrer katten til fangeleg og stimulerer kattens naturlige instinkter for jagt. Med katteurt. Ca. 8 cm. Fås i 3 farver: Rosa, Lysblå og som billedet)
Pr. stk. kr. 40,00

 

 

Musefamilie
6 små mus på hver sin fjeder, så de bevæger sig når katten dasker til den. Bunden er med plys m/katteurt. Et sjovt legetøj til især killinger
Kr. 70,00

 

 

KONG BAT•A•BOUT
Plastmus med ost, aktiver katten mentalt og fysisk. De uventede bevægelser og ”musikken” appellerer til kattens naturlige jagtinstinkter.
KONG Bat-a-Bout er fyldt med nordamerikansk kvalitetskatteurt, som kattene bare elsker (er inde i osten, kan opfyldes/udskiftes) - der medfølger en pose katteurt.
Når katten skubber til musen, vil den vippe og aktivere klokken, der er indvendigt i musen. Det gør blot, at katten får endnu mere lyst til at lege med den.
Ca. 13 cm høj, fremstillet i hård plast, så den kan tåle at blive dasket til.
Kr. 50,00

 

UFO, sjov for katten

UFO-legetøj
Ufo'en er en klassiker, hvor katten er beskæftiget mange timer. Et hit her på Tullebo! Legetøj med bold og mus. Et legetøj hvor katten hele tiden vil forsøge at få fat i musen eller bolden. Animeret af den liflige duft fra katteurterne som kommer fra legetøjet.
Pr. stk. kr. 50,00

 

 

Meldgaard 801069012762

Kuglebane/ aktivitetsbane
Stor kuglebane, et utroligt populært legetøj her på Tullebo, da katten selv kan sætte legen i gang. Der medfølger bolde der lyser når de sættes i bevægelse. Fremstillet af plastik. Bemærk, lev ers med grå samledimser og ikke grønne som på billedet.
Mål: 85x40x
kr. 150,00
 

Retur til Butikkens forsiden

Retur til Tullebo hovedside