Katte der bliver/har været passet hos Tullebo i 2009 :)

December 2009

Decemberflokken har bestået af:
3/12 - Duserfine, en fin "grevindekat". Den var indbragt som herreløs hittemis til dyrlæge Jane Otto, der ringede og spurgte om jeg kunne tage den, da hun ikke nænnede at aflive den. Selvfølgelig kunne jeg det.

4/12 - For at Duserfine ikke skulle være alene, lånte jeg Colombine på Inges Kattehjem i Glostrup. En utrolig livlig og nysgerrig pige.

Her er Duserfine (den hvide) og Colombine (den stribede)

13/12 - kom en lille killing hele vejen fra Rudkøbing. Den havde alt, den ikke skulle have: lopper, orm og øremider. Den fik naturligvis behandling og har det bedre. Hun bliver kaldt Pippi/Pipper

23/12 - Lige før jul, kom så Lille Mis, en sky lidt vild killing fra Inges Kattehjem i Glostrup. Uhan den er bange og den er totalt lille i alting, selv dens hale er minilille. Det går langsomt fremad med at vinde dens fortrolighed, men det bliver en lang kamp.

(Billede på vej)

Duserfine og Colombine kom tilbage på kattehjemmet den 7/1-2010, så nu er her kun Pippi og Lille Mis

September/oktober 2009

Mikkel og Nulle (Fnuggi) - 2 moderløse killinger.

Disse to dejlige killinger har været i pleje fra et kattehjem. De var/er usædvanlig søde og rare, og de har efterfølgende fået det nok bedste hjem, hvor deres nye familie stadig sender billeder og updateringer på dem ind imellem. Dejligt det går dem godt.

Brianna, indleveret som hittekilling, meget lille men en lille kæmper der måtte en tur omkring dyrlæge for at klare skærene.

killing Brianna

Trunte, samme historie som Brianna. Hun har virkelig kæmpet for at overleve. Det gør hun til gengæld super godt nu, hvor hun leger "benbestiger" op ad ens ben, for fuld skrue. Hun er bedste ven med Brianna

 

August 2009 Ville og Wilma, fra kolonihave. Et par dejlige piger, dog en anelse svære at få 100% tamme. Men et par superdejlige piger. Passet for Kattens Værn, Frederiksberg og formidlet ud derfra i september 2009

(billeder kommer snart)

10-07-2009

Fritlevende killing fra kolonihave: Kaldet Mio, vejer 450 gr. ved indlevering

Lille Mio

Mio i kattetunnlen

Lille Mio


24/06-2009

Sisse er i pleje fra internat og vejede ca. 550 gr da jeg hentede hende

Sisse

Sisse elsker at klatre, Mille ser helt bare på, han er nok også for tyk til at kunne klatre op *smil* Sisse klatrepige
Sisse er en skat, en svedske, en krabat, en klatrepige, en skrubbe, en bisse, kort sagt, hun er en af de katte jeg har utroligt svært ved ikke at forelske mig hovedkulds i :)

Sisse leger i kattegården


7/6-2009

Fidél alias Mille alias Røde kommer søndag eftermiddag fra en arbejdskollega, der er blevet afvist på Inges Kattehjem i Næstved. Hun/han vejede 650gr. Den er fundet i Ringsted og vejede dengang 185 gr. Nicolas har flasket den op med 400 gr. på 2 uger, hvilket er ganske imponerende. Til gengæld er Mille er sandt madøre, der ikke misser nogen chance for at spise eller drikke - helst kaffefløde :)
Mille antages i lang tid for at være en pige, indtil 2 boller modbeviser dette. Han hedder stadig Mille

Mille i sækkestolen

Mille i kattegården

Sisse og Mille i kattegården
Mille og Sisse i kattegården

Retur til forsiden