På Tullebo går kattene IKKE i bure, de lever som en naturlig del af mit hjem. Moderløse killinger sættes så vidt muligt ind hos en morkat, alternativt sammen med andre killinger. De får en tryg og god opvækst med kontakt til såvel andre katte som til mennesker. Ved interesse, ring gerne 51 90 17 18

Definition:
INDEKAT= katten er vant til at bo i hjem hvor den ikke kommer ud
UDE/INDEKAT= katten er vant til at bo i et hjem hvor den kan komme ud i have
FJERNFORMIDLING= katten er ikke på Tullebo, men vi forsøger at hjælpe med at finde den et andet hjem

"Vaccineret 1. gang" = killinger skal vaccineres 2 gange med 4-6 ugers mellemrum. Her på Tullebo kattehjem får de den første vaccination når de er 12 uger. Ny ejer må påregne udgift til 2. vaccination, anslået pris ca. kr. 450-850 for konsultation (priser kan variere meget fra dyrlæge til dyrlæge)

NEUTRALISERET: betyder for hunkatte at de er steriliseret, for hankatte at de er kastreret

Testet for Fiv/FeLV = katten er testet for disse to sygdomme (katteaids og katteleukæmi). En sådan test koster i omegnen af 225,- kr + evt. konsultation ca. 4-500,- kr. (pris varierer fra dyrlæge til dyrlæge)


Gourmet - til adoption fra 21/9 2020 - kr. 950,-

UDEKAT/INDEKAT
Køn: Hun
Født: født ca. 24/6-2019
Race: Huskat
På Tullebo siden: 24/6-2020
Kommer fra: Morkat indleveret højgravid til Nykøbing Dyrehospital til aflivning. De fik lov til at finde en anden løsning, Gourmet fødte to små piger (de er begge afsat) og den lille familie kom så i stedet for hertil.
Beskrivelse: Gourmet er en rolig og kælen kat som altid gerne vil have meget opmærksomhed og elsker at blive nusset og kæler i laaang tid. Hun kan godt lide at ligge på ens ben når man ser TV. Hun er 100% renlig. Hjem med have eller adgang til kattegård.
Hun er vant til kattebakke og 100 % renlig.
Det er vigtigt nyt hjem er indforstået med at Gorumet skal holdes inde i mindst 4 uger efter ankomst til hjemmet.
Følgende følger med i prisen: Sundhedstjekket, neutraliseret, vaccineret, øremærket, chippet, er ormebehandlet og loppefri. Testet for Fiv/FeLV (katteaids og katteleukæmi)
Sundhedsbog fra dyrlæge medfølger samt "flytte-hjemmefra-pose" med legetøj, brochurer om katte, madpakke med 2 x 400 gr. tørkost fra KINGSMOOR ... og en masse kærlighed

Klik på billederne, så åbner et nyt vindue med et større billede :)

Morkat Gourmet


THEA, til adoption ca. 26/9 2020 - kr. 950,00

UDEKAT/INDEKAT
Køn: Hun
Født: Ukendt alder, anslået 2 år
Race: Huskat
På Tullebo siden: 15/4 2020
Kommer fra: Præstø, herreløs og fremlyst uden en ejer er fundet. Formidles ikke ud i postnummer 4720.
Beskrivelse: Indleveret drægtig, fødte 4 killinger den 11/5. Hun har siden taget 4 andre killinger til sig, når de sidste 2 rejser, kommer hun til dyrlæge for neutralisation mv og kan rejse en uge efter, ca. 1/10-2020
Thea er en super sød, rar og mild kat. Top renlig og omsorgsfuld. Hun søger hjem - meget gerne med lidt større børn. Gerne hjem med kattegård, eller hjem lidt væk fra trafikerede veje. Hun har haft det fint med at være indekat her, og tænker hvis hjemmet er rimeligt stort, vil hun kunne trives som indekat. Det vides ikke om hun kan med andre katte, da hun ikke har været omkring andre katte her. Det vides ikke om hun kan med hunde.
Det er vigtigt nyt hjem er indforstået med at den skal holdes inde i mindst 4 uger efter ankomst til hjemmet.
Følgende følger med i prisen: Sundhedstjekket, neutraliseret, vaccineret, øremærket, chippet, er ormebehandlet og loppefri. Testet for Fiv/FeLV (katteaids og katteleukæmi)
Sundhedsbog fra dyrlæge medfølger samt "flytte-hjemmefra-pose" med legetøj, brochurer om katte, 2 kg. tørkost samt foderprøver fra KINGSMOOR ... og en masse kærlighed

            


2 dejlige killinger: Viola og Rex til adoption fra 25/9-2020, pr killing kr. 1500,-

Læs her f.eks. om fordele med to katte) (åbnes i et nyt vindue)

INDEKATTE
Køn: 1 dreng:, Rex , 1 pige: Viola
Født: Anslået 1/7-2020
Race: Huskatte
Hos plejemor Mie siden: 07/08-2020
Kommer fra: Marienlyst, Falster, fundt ved sommerhusområde uden mor.
Beskrivelse: Søde og dejlige killinger i god vækst. Gerne til hjem der kan tage 2 killinger eller hjem med anden/andre katte.
Det er vigtigt nyt hjem er indforstået med at killinger skal holdes inde til de er mindst 6 mdr. og gerne længere.
Følgende følger med i prisen: Sundhedstjekket, neutraliseret, vaccineret 1 gang (revaccination må påregnes efter 1-4 uger), øremærket, chippet, ormebehandlet og loppefri. Testet for Fiv/FeLV (katteaids og katteleukæmi)
Sundhedsbog fra dyrlæge medfølger samt "flytte-hjemmefra-pose" med legetøj, brochurer om katte, en killingepakke (2x400 gr.tørkost) fra KINGSMOOR + 2 dåser vådkost af det de har fået hos Mie... og en masse kærlighed

(klik på billederne for at se større (åbner i nye vinduer)

Killing Rex
REX

Viola


LOUIS, 6 år - kr. 250,-

INDEKAT
Køn: Han
Født: 03/05-2014
Race: Huskat
På Tullebo siden: 05/08-2020
Kommer fra: Hvidovre
Beskrivelse:

Louis er en kat for dig der har mod på udfordringer og har overskud til en kat der skal "arbejdes" med. Han vil kræve en del opmærksomhed og tålmodighed. Pt. er han temmelig negativ, at jeg ikke kan komme til at røre ham, og da slet ikke få ham i en transportkasse, men en modig person kan nok :)

(Tidliger ejer skriver:) Louis er en noget forsigtig kat overfor nyt, trives bedst i et roligt hjem, han er en hyggetrold helt på sine egne premisser, elsker at blive kæmmet og leger gerne. Han kommer når han vil lege, enten prikker han til én - eller kommer med sit legetøj. Når vi læser bøger eller arbejder på computeren kommer han og vil være med. Han trives i lejlighed, med sit klatretræ og lukkede altan, hvor han tilbringer meget tid forår og sommer. Han nyder også at sidde i vindueskarme og se ud.
Han er ikke vant til børn, så hjem uden børn og andre dyr søges
Han har været indekat til nu, men vil naturligvis kunne være inde/udekat, dog skal han holdes inde i mindst 4 uger efter ankomst i nyt hjem.
Skulle du have mod på Louis, så ring endelig på tlf. 51901718, så kan vi tage en sank om ham.
Følgende følger med i prisen: Sundhedsbog medfølger, er vaccineret i henhold til anbefalinger for indekatte, dvs. hvert 3. år - næste gang januar 2021.
Kattebakke, transportkasse, børste og lidt andre ting fra sit tidligere hjem.
Ved interesse, kontakt Tullebo på tlf. 51901718 (venligst ikke SMS, ring :) )


ULLA, til adoption ca. 15/10-2020

UDEKAT/INDEKAT
Køn: Hun
Født: 14-07-2019 (anslået)
Race: Huskat
På Tullebo siden: 14-07-2020
Kommer fra: Nakskov
Beskrivelse: Lille hunkat, indleveret fra Nakskov, fundet efterladt i et tomt, aflukket hus og højdrægtig. Finder tog hende med og indleverede hende hertil. hun fødte næste dag 6 fine killinger (de er alle afsat)Hun har passet dem perfekt, og søger nyt hjem når de små er rejst medio oktober. Hun er 100 % renlig, sød og kærlig og vil passe godt ind i et hjem med have eller kattegård. Ulla skal lige se nye mennesker an, før hun "overgiver" sig til klap og kæl.
Det er vigtigt nyt hjem er indforstået med at den skal holdes inde i mindst 4 uger efter ankomst til hjemmet.
Følgende følger med i prisen: Sundhedstjekket, neutraliseret, vaccineret, øremærket, chippet, er ormebehandlet og loppefri. Testet for Fiv/FeLV (katteaids og katteleukæmi)
Sundhedsbog fra dyrlæge medfølger samt "flytte-hjemmefra-pose" med legetøj, brochurer om katte, 2 kg. tørkost samt foderprøver fra KINGSMOOR ... og en masse kærlighed


Både voksne katte og killinger vil være neutraliseret, vaccineret som minimum 1. gang (ny ejer må derfor påregne udgift til revaccination efter 2-4 uger) øremærket, chippet, sundhedstjekket, have fået ormekur, være loppefri. De vil også være testet for katteaids (Fiv) og katteleukæmi (FeLV)
Sundhedsbog og adoptionskontrakt medfølger samt "flytte-hjemmefra-pose" med foder, legetøj og informationsmaterialer om katte + pasningsvejledning.
Ved reservation betales reservationsgebyr kr. 500,- der fratrækkes ved slutbetaling ved afhentning. Bemærk, reservationsgebyr tilbagebetales ikke ved fortrydelse.
Kontakt venligst tlf. 51901718 eller mail


Du kan købe udstyr her på Tullebo - vi har et lille udvalg i transportkasser, kattebakker, legetøj og andet tilbehør, f.eks. katteseler fra Karlie - klik her

Kontakt Tullebo for mere information og/eller reservation; Send en mail


Adoption af killing/kat - priser gældende fra 01-01-2020
Bemærk: prisen er som sådan ikke en pris for selve katten, men en betaling for den dyrlægeregning der er på katten. Dyrlægeregningen dækker for blandt andet neutralisering, vaccination, øremærkning, chipning, ormekur og sundhedstjek hos dyrlæge:

Killinger (12 uger til 1 år): kr. 1500,-

Voksne katte (1 år og op): afhængig af omstændigheder, alder, sponsorer mv. Se pris ved hver enkelt kat! Typisk er prisen kr. 950,-

Andre priser kan forekomme ud fra den enkelte kats situation

Prisen dækker nogle af vores udgifter til dyrlægen f.eks. øremærkning, chipning, sundhedstjek inkl. Sundhedsbog, vaccinationer, loppe og ormebehandlinger, og ikke mindst til neutralisering samt udgifter til foder, kattegrus mv. Selve katten koster sådan set ikke noget.

Med mindre andet er aftalt gælder følgende:

Når du reserverer en kat/killing betaler du kr. 500,- i reservationsgebyr. Skulle du inden afhentning, fortryde, vil reservationsgebyr ikke blive tilbagebetalt. Indbetales på konto: reg. nr. 5041 konto nr. 5190177 i Jyske Bank

Hvis du kommer i en situation hvor du ikke ser dig i stand til at have en kat der er adopteret herfra, kontakt ALTID Tullebo, så prøver vi at finde en løsning. Afhængig af omstændighederne og hvor lang tid der er gået, kan der blive tale om betaling for indlevering. Dette aftales før indlevering.
Retur efter 0-30 dage: 75% af pris tilbagebetales
Retur efter 30-90 dage: 50% af pris tilbagebetales. Såfremt revaccination ikke er sket dog kun 25%
Retur efter +90 dage: 0% af pris tilbagebetales. Der vil blive opkrævet betaling hvis vaccinationer ikke er sket eller ikke kan dokumenteres via sundhedsbog eller dyrlægekvitteringer. Kr. 500,-

For katte der ikke er adopteret herfra, aftales indleveringspris individuelt.

Bemærk, købt udstyr, foder mv. tages ikke retur.


Lovmæssigt skal killinger være mindst 12 uger før de må tages fra deres mor
jvf. § 1, stk. 2 i Dyreværnsloven.
Vi formidler tidligst killinger ud når de vejer minimum 1,4 kg og dermed er ca. 12 uger gamle. Det er sjældent vi har en eksakt fødselsdato, derfor bruger vi vægten som indikator - startvægt 100 gr. og 100 gr pr. uge - dog 150 gr. pr uge efter uge 10


Kontakt venligst pr. mail


Retur til forsiden

Opdateret d. 22.9.2020