På Tullebo går kattene IKKE i bure, de lever som en naturlig del af mit hjem. Moderløse killinger sættes så vidt muligt ind hos en morkat, alternativt sammen med andre killinger. De får en tryg og god opvækst med kontakt til såvel andre katte som til mennesker. Ved interesse, ring gerne 51 90 17 18

Definition:
INDEKAT= katten er vant til at bo i hjem hvor den ikke kommer ud
UDE/INDEKAT= katten er vant til at bo i et hjem hvor den kan komme ud i have
FJERNFORMIDLING= katten er ikke på Tullebo, men vi forsøger at hjælpe med at finde den et andet hjem

"Vaccineret 1. gang" = killinger skal vaccineres 2 gange med 4-6 ugers mellemrum. Her på Tullebo kattehjem får de den første vaccination når de er 12 uger. Ny ejer må påregne udgift til 2. vaccination, anslået pris ca. kr. 450-850 for konsultation (priser kan variere meget fra dyrlæge til dyrlæge)

NEUTRALISERET: betyder for hunkatte at de er steriliseret, for hankatte at de er kastreret

Testet for Fiv/FeLV = katten er testet for disse to sygdomme (katteaids og katteleukæmi). En sådan test koster i omegnen af 225,- kr + evt. konsultation ca. 4-500,- kr. (pris varierer fra dyrlæge til dyrlæge)


3 killinger, de hedder IDA - til adoption ca. start/midt januar, pr. killing kr. 1500,-

INDEKATTE
Køn: 3 hunner, Ida, Ida og Ida :)
Født: Anslået 20/9 2020
Race: Huskatte
På Tullebo siden: 28/11 2020
Kommer fra: Aarup, Fyn
Beskrivelse: 3 små sorte killinger fundet i drivhus hos min søster på Fyn. De er naturligvis taget ind og er vokset op med min søsters 5 voksne katte. De er ret ens i farverne som i at de er knaldsorte og ret umulige at kende forskel på :)
De går fint på kattebakke og har haft en tryg opvækst hos hende og hendes mand (hjemmegående) som indekatte med andre katte, De er ikke vant til hund. De er ankommet hertil 28/11, hvor de går sammen med de to lidt større killinger, Anne og Albe.
De adopteres gerne ud alle 3 til samme hjem (det ville være så dejligt) 2 og 2 eller til hjem med anden/andre katte.
De kan besøges her på Tullebo Kattehjem efter aftale - kontakt Tullebo på tlf. 51901718 hvis du vil besøge/reservere.

Det er vigtigt nyt hjem er indforstået med at killinger skal holdes inde til de er mindst 6 mdr. og gerne længere.
Følgende følger med i prisen: Sundhedstjekket, neutraliseret, vaccineret 1. gang, der må påregnes udgift til re-vaccination/booster, øremærket, chippet og registreret, ormebehandlet og loppebehandlet hvis behov. Testet for Fiv/FeLV (katteaids og katteleukæmi)
Sundhedsbog fra dyrlæge medfølger samt "flytte-hjemmefra-pose" med legetøj, brochurer om katte, Madpakke (tørkost) fra KINGSMOOR vådkost at det de har fået hér... og en masse kærlighed

Billeder fra 26/11

Billeder fra 11/11


Marie, ukendt adoptionsdato

UDEKAT/INDEKAT
Køn: Hun
Født: ?
Race: Huskat
På Tullebo siden: 30/10 2020
Kommer fra: Marienlyst, Falster
Beskrivelse: Modtaget som hittekat,muligvis drægtig, så vi afventer og sr om hun bliver tykkere, eller ej.
Det er vigtigt nyt hjem er indforstået med at den skal holdes inde i mindst 4 uger efter ankomst til hjemmet. Det er vigtigt nyt hjem er indforstået med at killinger skal holdes inde til de er mindst 6 mdr. og gerne længere.
Følgende følger med i prisen: Sundhedstjekket, neutraliseret, vaccineret, øremærket, chippet, er orme-og loppebehandlet. Testet for Fiv/FeLV (katteaids og katteleukæmi)
Sundhedsbog fra dyrlæge medfølger samt "flytte-hjemmefra-pose" med legetøj, brochurer om katte, tørkost fra KINGSMOOR + vådkost at det hun har fået hér... og en masse kærlighed


Både voksne katte og killinger vil være neutraliseret, vaccineret som minimum 1. gang (ny ejer må derfor påregne udgift til revaccination efter 2-4 uger) øremærket, chippet, sundhedstjekket, have fået ormekur, være loppefri. De vil også være testet for katteaids (Fiv) og katteleukæmi (FeLV)
Sundhedsbog og adoptionskontrakt medfølger samt "flytte-hjemmefra-pose" med foder, legetøj og informationsmaterialer om katte + pasningsvejledning.
Ved reservation betales reservationsgebyr kr. 500,- der fratrækkes ved slutbetaling ved afhentning. Bemærk, reservationsgebyr tilbagebetales ikke ved fortrydelse.
Kontakt venligst tlf. 51901718 eller mail


Du kan købe udstyr her på Tullebo - vi har et lille udvalg i transportkasser, kattebakker, legetøj og andet tilbehør, f.eks. katteseler fra Karlie - klik her

Kontakt Tullebo for mere information og/eller reservation; Send en mail


Adoption af killing/kat - priser gældende fra 01-01-2020
Bemærk: prisen er som sådan ikke en pris for selve katten, men en betaling for den dyrlægeregning der er på katten. Dyrlægeregningen dækker for blandt andet neutralisering, vaccination, øremærkning, chipning, ormekur og sundhedstjek hos dyrlæge:

Killinger (12 uger til 1 år): kr. 1500,-

Voksne katte (1 år og op): afhængig af omstændigheder, alder, sponsorer mv. Se pris ved hver enkelt kat! Typisk er prisen kr. 950,-

Andre priser kan forekomme ud fra den enkelte kats situation

Prisen dækker nogle af vores udgifter til dyrlægen f.eks. øremærkning, chipning, sundhedstjek inkl. Sundhedsbog, vaccinationer, loppe og ormebehandlinger, og ikke mindst til neutralisering samt udgifter til foder, kattegrus mv. Selve katten koster sådan set ikke noget.

Med mindre andet er aftalt gælder følgende:

Når du reserverer en kat/killing betaler du kr. 500,- i reservationsgebyr. Skulle du inden afhentning, fortryde, vil reservationsgebyr ikke blive tilbagebetalt. Indbetales på konto: reg. nr. 5041 konto nr. 5190177 i Jyske Bank

Hvis du kommer i en situation hvor du ikke ser dig i stand til at have en kat der er adopteret herfra, kontakt ALTID Tullebo, så prøver vi at finde en løsning. Afhængig af omstændighederne og hvor lang tid der er gået, kan der blive tale om betaling for indlevering. Dette aftales før indlevering.
Retur efter 0-30 dage: 75% af pris tilbagebetales
Retur efter 30-90 dage: 50% af pris tilbagebetales. Såfremt revaccination ikke er sket dog kun 25%
Retur efter +90 dage: 0% af pris tilbagebetales. Der vil blive opkrævet betaling hvis vaccinationer ikke er sket eller ikke kan dokumenteres via sundhedsbog eller dyrlægekvitteringer. Kr. 500,-

For katte der ikke er adopteret herfra, aftales indleveringspris individuelt.

Bemærk, købt udstyr, foder mv. tages ikke retur.


Lovmæssigt skal killinger være mindst 12 uger før de må tages fra deres mor
jvf. § 1, stk. 2 i Dyreværnsloven.
Vi formidler tidligst killinger ud når de vejer minimum 1,4 kg og dermed er ca. 12 uger gamle. Det er sjældent vi har en eksakt fødselsdato, derfor bruger vi vægten som indikator - startvægt 100 gr. og 100 gr pr. uge - dog 150 gr. pr uge efter uge 10


Kontakt venligst pr. mail


Retur til forsiden

Opdateret d. 4.12.2020