Katte til adoption:

På Tullebo går kattene IKKE i bure, de lever som en naturlig del af mit hjem. Moderløse killinger sættes så vidt muligt ind hos en morkat, alternativt sammen med andre killinger. De får en tryg og god opvækst med kontakt til såvel andre katte som til mennesker. Ved interesse, ring gerne 51 90 17 18

Definition:
INDEKAT= katten er vant til at bo i hjem hvor den ikke kommer ud
UDE/INDEEKAT= katten er vant til at bo i et hjem hvor den kan komme ud i have
FJERNFORMIDLING= katten er ikke på Tullebo, men vi forsøger at hjælpe med at finde den et andet hjem

"Vaccineret 1. gang" = killinger skal vaccineres 2 gange med 4-6 ugers mellemrum. Her på Tullebo kattehjem får de den første vaccination når de er 12 uger. Ny ejer må påregne udgift til 2. vaccination, anslået pris ca. kr. 200,- + kr. 400,- for konsultation (priser kan variere fra dyrlæge til dyrlæge)

NEUTRALISERET: betyder for hunkatte at de er steriliseret, for hankatte at de er kastreret

Testet for Fiv/FeLV = katten er testet for disse to sygdomme (katteaids og katteleukæmi). En sådan test koster i omegnen af 225,- kr + evt. konsultation ca. 4-500,- kr (pris kan variere fra dyrlæge til dyrlæge)


FJERNFORMIDLING:

Katten RASMUS søger nyt hjem

Rasmus's ejer fortæller følgende:

"Rasmus er fundet for ca. 2½ år siden i en skov som lille killing på max 4-5 uger.
Han voksede sig stor og fin og trivedes fint.
Han er kastreret og øremærket.
Men han trives ikke med mine 3 andre katte, eller også kan det være udefra kommende katte der kommer på besøg, der stresser ham Rasmus er inde/udekat med fri udgang via kattelem.
Han er begyndt at stresse og strinter desværre indendørs.
Jeg har før prøvet med katte i denne situation at hvis de kom ud i et hjem hvor de var alene, så stoppede de med at strinte.

Rasmus er lidt nervøs, så dem der ville prøve skal virkelig være indstillet på god tålmodighed, masser af ro, tid og kærlighed og han skal være indendørs en rum tid inden han kommer ud.

Han vil ikke egne sig til at hjem med uro og små børn (han flygter langt væk så snart børn nærmer sig eller her kommer gæster) nok bedst hos et lidt ældre par eller en enlig.
Rasmus er ikke en kat der så dan lige kommer og lægger sig hos en.
Han må ikke videregives til tredje part. Skulle han ikke trives i et nyt hjem tager jeg ham retur.
Jeg må indrømme tanken om aflivning har strejfet mig, men det er sidste udvej - og jeg det så skidt med at det måske kan være det jeg er nødt til. Men skulle du kende nogen der måske havde lyst til at prøve at hjælpe, så må du meget gerne det.

Lene Hansen, Møn

Vil du vide lidt mere om Rasmus, så kontakt Lene på mail


MIKAS, 2-3 år (anslået) til adoption nu kr. 500,- (evt. gårdkat)

UDEKAT/INDEKAT
Køn: Han
Født: Ukendt alder, anslået 2-3 år
Race: Huskat
På Tullebo siden: 12/3-2018
Kommer fra: Vordingborg (Haminavej/Rørosvej)
Beskrivelse: Jeg ved ikke rigtigt med ham her. Han er ikke vild, men heller ikke sådan rigtigt tam.
Jeg tænker han vil være god i et hjem hvor han må være som han er, og som har tålmodighed til at vente og se hvordan han udvikler sig.
Det er i ihvertfald ikke en familiekat i gængs forstand.
Måske mere en kat der kan holde musebestanden nede og sørge for at andrekatte bliver væk.

Han er i behandling for øremider, og der følger naturligvis medicin med (Advocate) til endt behandling (1 pipette i nakken 1 gang om måneden ialt 3 gange, han har fået den første)

Det er vigtigt nyt hjem er indforstået med at den skal holdes inde i ca. 4 uger efter ankomst til hjemmet. Følgende følger med i prisen: Sundhedstjekket, neutraliseret, vaccineret, øremærket, chippet, er orme-og loppebehandlet. Testet for Fiv/FeLV (Katteaids og Katteleukæmi)
Sundhedsbog fra dyrlæge medfølger samt "flytte-hjemmefra-pose" med legetøj, brochurer om katte, 2 kg. tørkost samt foderprøver fra HUSSE

Katten Mikas


Vi anbefaler altid du fortsætter med det foder den er vant til - for at undgå dårlig mave ved foderskift.
Tullebo fodrer med våd- og tørkost fra HUSSE da kattene trives ualmindeligt godt, får fine pelse og ikke mindst, så kan de li' maden


Du kan med fordel købe en "killingepakke" her på Tullebo ved adoption: Tullebo Butikken

Du kan købe foder (og tilbehør) her, eller bestille online, der er gratis levering og smagsgaranti. Støt HUSSE - de støtter Tullebo Kattehjem

http://husse.dk

Kontakt Tullebo for mere information og/eller reservation; Send en mail


Adoption af killing/kat - priser gældende fra 26-05-2014
Bemærk: prisen er som sådan ikke en pris for selve katten, men en betaling for den dyrlægeregning der er på katten. Dyrlægeregningen dækker for blandt andet neutralisering, vaccination, øremærkning, chipning, ormekur og sundhedstjek hos dyrlæge:

Killinger (12 uger til 1 år): kr. 1450,-

Voksne katte (1 år og op): afhængig af omstændigheder, alder, sponsorer mv. Se pris ved hver enkelt kat! Typisk er prisen kr. 950,-

Andre priser kan forekomme ud fra den enkelte kats situation

Prisen dækker nogle af vores udgifter til dyrlægen f.eks. øremærkning, chipning, sundhedstjek inkl. Sundhedsbog, vaccinationer, loppe og ormebehandlinger, og ikke mindst til neutralisering samt udgifter til foder, kattegrus mv. Selve katten koster sådan set ikke noget.

Med mindre andet er aftalt gælder følgende:

Når du reserverer en kat/killing betaler du kr. 400,- i reservationsgebyr. Skulle du inden afhentning, fortryde, vil reservationsgebyr ikke blive tilbagebetalt. Indbetales på konto: reg. nr. 5041 konto nr. 5190177 i Jyske Bank eller via Mobilepay til 31601

Hvis du kommer i en situation hvor du ikke ser dig i stand til at have en kat der er adopteret herfra, kontakt ALTID Tullebo, så prøver vi at finde en løsning. Afhængig af omstændighederne og hvor lang tid der er gået, kan der blive tale om en mindre betaling for indlevering. Dette aftales før indlevering.
Retur efter 0-30 dage: 100% af pris tilbagebetales
Retur efter 30-90 dage: 75% af pris tilbagebetales. Såfremt revaccination ikke er sket dog kun 25%
Retur efter +90 dage: 0% af pris tilbagebetales. Der vil blive opkrævet betaling hvis vaccination ikke er sket.

Bemærk, købt udstyr, foder mv. tages ikke retur.


Lovmæssigt skal killinger være mindst 12 uger før de må tages fra deres mor
jvf. § 1, stk. 2 i Dyreværnsloven.
Vi formidler tidligst killinger ud når de vejer minimum 1,4 kg og dermed er ca. 12 uger gamle. Det er sjældent vi har en eksakt fødselsdato, derfor bruger vi vægten som indikator - startvægt 100 gr. og 100 gr pr. uge - dog 150 gr. pr uge efter uge 10


Kontakt venligst pr. mail


VENTELISTE

Disse katte venter på der bliver plads på Tullebo. Det går efter BEHOV ikke efter nummer!


1. Kat fra Karrebæksminde, fremlyses pt. kommer hvis ingen ejer henvender sig. Sagen er på hold pt.

2. 1-2-5 katte fra dødsbo, afventer svar omkring dyrlægetjek mv. Sagen er på hold pt.

4. Kat fra Haslev, tilløber gn. 1 års tid


Retur til forsiden

Opdateret d. 19.3.2018